Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3129 niezalogowanych)
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
no i co z tego ze wypadek??? przynajmniej korkow dzis nie bylo jak zwykle ))) prawe pusta autostrada....

a to czy wstyd czy nie... u mnie w pracy smiali sie z tego i zartowali... "a juz myslelismy ze nie przyjedziesz dzis do pracy... hahaha" ....troche smiechu i po sprawie... jaki wstyd??? za obcego czlowieka??? wyje*ane jajeczka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
janek > > > czytaj jeszcze kilka razy, bo wciąz nie ogarniasz who is who....

Norki tez zartowali, a najbardziej szkoda im było...rozlanego piwa!

ja nikogo nie obwiniam, ani nie tłumacze!
Stało sie i sie nie odstanie....
W głebi serca zal mi osoby zabitej, bo nie zawiniła w niczym.....
Ale tak bywa podczas wypadków....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak

ja nikogo nie obwiniam, ani nie tłumacze!
Stało sie i sie nie odstanie....

jak nie jak tak juz wydales wyrok

widziałem na własne oczy cały wypadek i potwierdzam, ze winny był człowiek z reno espace(kontrabanda)!

moze tak moze nie poczekajcie na ustalenia

moze musial jechac obcym autem a i przeladowane to i niesterowne 1000 L piwa
za mniejsze pieniadze Rumuni zabieraja dzieci matkom zeby te zebraly na ulicy

moze winny jest ten co jechal przed renowka i spierdolil

malo to razy na pustej drodze wyprzedza cie auto i daje po hamulcach przed maska po to zeby wypruc 150km /t do przodu
policja tez tak podpuszcza pojedziesz za nim to ci wlepia mandat za predkosc

a moze to konkurencja z Rosji go wykonczyla strzal w opone i ukradli mu spirytus
www.dagbladet.no/2013/04/11/nyheter/lier.../bilulykke/26617638/

nawet sie boja napisac z jakiego panstwa europy wschodniej to auto
Polacy maja rejestracje unijne bez podzialu na wsch i zach
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Dorota Daź
(Dorota0602)
Wiking
Nie chodzi o to że jest wstyd za to co zrobił ten koleś bo nie mamy z tym nic wspólnego ani żadnego na to wpływu, chodzi o to że na podstawie takich sytuacji cały nasz naród jest oceniany jako przemytnicy dresiarze i ogólnie nieroby, jakiś skrajny odsetek ludzi psuje reputacje tysięcy uczciwych ludzi którzy szukają lepszego życia dla siebie i swoich rodzin. Wstyd się przyznać że jest się polakiem bo od razu jesteś wrzucany do jednego worka z przemytnikami itd każdy może sobie dopisać w tym miejscu jeden z wielu stereotypów o polakach. Dodam że zupełnie sie nie zgadzam z takim postrzeganiem polaków ale niestety taka prawda:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
[b]patim napisał:[/qute]

a moze to konkurencja z Rosji go wykonczyla strzal w opone i ukradli mu spirytus

Polacy maja rejestracje unijne bez podzialu na wsch i zach[/quote]

Tak tez myslalam patim !!!!!
Boja sie napisac o tych 2- ch eksplozjach, ktore wszyscy slyszeli !!! A widziales te niby mgle ?!
To na pewno hel i brzoza tez tam na pewno byla !!!!
Tu bez Macierewicza nie da rady
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Makaryna napisał:
patim napisał:

Polacy maja rejestracje unijne bez podzialu na wsch i zach

Tak tez myslalam patim !!!!!
Boja sie napisac o tych 2- ch eksplozjach, ktore wszyscy slyszeli !!! A widziales te niby mgle ?!
To na pewno hel i brzoza tez tam na pewno byla !!!!
Tu bez Macierewicza nie da rady

ciekawe czy na filmie byloby slychac strzaly???? buahahahahhahaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
patim napisał:
Tlumoku k....,

to onet.pl podaje owo norweskie obywatelstwo.

W kwestii mojego jezyka polskiego, to moze podasz tlumoku gdzie sie tym, co mi zarzucasz chlubie ?

Ty, ktory najprostszego zdania, w jezyku ojczystym, sklecic nie potrafisz masz ochote czepiac sie mojej polszczyzny. Buhahahahaha

znowu masz okres czy chlop cie pogonil ?

onet .pl nic o tym nie pisal

jest na wp.pl ze jest zameldowany w Norge

juz nawet czytac zapomnialas

Tu, tlumoku niegramotny, onet podaje :
wiadomosci.onet.pl/swiat/norwegia-przemy...65037,wiadomosc.html

Widac na onecie sa idioci twojego pokroju i nie potrafia przetlumaczyc poprawnie tekstu norweskiego.

Dopoki nie twoja zona czy dziecko zginelo w bezsensownym wypadku spowodowanym przez polskiego idiote, to bedziesz sie doszukiwal prawdy w swoich debilnych "trybach przypuszczajacych"
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
marianekk napisał:

A wy zamknijcie mordy trole, wieszajacy psy na wszystko co polskie!
Gdybyscie nie kupowali z przemytu, to nie było by sprawy!Wiec po czesci kazdy kupujacy na mecie ma krew tego czlowieka na rekach...
Ktos tam bdb napisał > "na pykło"
Amen!

Ha !!!

I tu wlasnie Lindemans wraca do swojego posta sprzed....miesiecy kilku, kiedy Lindemans napisal, ze ma w dupie przemyt i stac go na alkohol z vinmonopoleta !

Ale za takie wyznania Lindemans byl nazwany "polonorkiem j.... "

Ha !!! Jak milo, ze na moich rekach nie ma tej krwi. Ze ktos, dzis nie oplakuje najblizszej osoby miedzy innymi przeze mnie .....

Dzis wrocilam sobie z sanatorium, poruszalam sie po polskich drogach kilka tygodni i dzis jestem szczesliwa, ze juz mam za soba tych debili na polskich drogach!(takich jak ten dzis, na zasadzie "przeciez kurwa jeszcze zdaze"....nie zdazyl )
Tu pozwole sobie na uklon w strone staska(jasty102 ) - won swiniarni z Norwegii ! Polakow niech sobie przybywa ile chce, ale swiniarni z Polski mowie won!!!

Amen!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Widac na onecie sa idioci twojego pokroju i nie potrafia przetlumaczyc poprawnie tekstu norweskiego.

Dopoki nie twoja zona czy dziecko zginelo w bezsensownym wypadku spowodowanym przez polskiego idiote, to bedziesz sie doszukiwal prawdy w swoich debilnych "trybach przypuszczajacych"

nie czytam tego portali dla debili lemingu jebany /raczej niedojebany wszyscy wiemy po co stare baby jezdza do polskiego sanatorium/
poraz kolejny potwierdzasz ze nie potrafisz czytac
ja sie nie doszukuje prawdy
ale w/g prawa kazdyn jest niewinny dokad mu sie nie udowodni winy , i kazdy ma prawo do obrony

ale ty wyznajesz zasade BV najpierw skazac o potem szukac dowodow

ciebi to powinni roztrzelac i przesluchac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok